Kereszthódoló vasárnap – 2017


17.03.2017Az idei Kereszthódoló vasárnap különös ünnep a szent hajlékszámára. Jelentős nap ez, mivel a mai napon megékezett Ukrajnából a Kereszt, amelyet ama emlék-kereszt helyén fogunk felállítani, amely a szent hajlék Szerafim kertjében állt. Az eredeti fából volt, és a vihar többször is megrongálta, ledöntötte, majd végül teljesen megsemmisült.

Köszönhetően azoknak, akik számára maga a szent hajlék sorsa és azon belül a fent említett kert nem közömbös, sikerült megrendelni egy fém keresztet, hogy ne maradjon jel nélkül ez a sokak számára kedves, lelki eseményekben jelentős hely. Most majd teljes megújultságában hirdeti az új Kereszt a hely lelki jelentőségét, valamint Isten nagyságát.

A munka nagy része készen van, most még egy ügyes mesterre van szükségünk, aki szakszerűen rögzíti az új Keresztet a talapzathoz. Ezek után pedig majd következik a rég várt esemény- maga a Kereszt megszentelése.

Hálás köszönetünket fejezzük ki mindazok irányában, akik bármilyen módon hozzá járultak és járulni készülnek a terv sikeres megvalósításához. Kellő időben közzé tesszük majd a szentelés időpontját, hogy mindenki, aki részt szeretne venni ezen az eseményen, velünk együtt örvendezhessen és hódolhasson Krisztus szent Keresztje előtt.

-sf-

Reklámok
Explore posts in the same categories: Szent Mózes hajlékának hírei

One Comment - “Kereszthódoló vasárnap – 2017”

  1. Simo Berta Livia Says:

    Aldassek mindenki, aki Szent Szerafim batyuska eletet tiszteli es emleket barmilyen modon segit megorizni…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: