Elérkezett az idő


Amikor betegségek és gyötrelmek vesznek körül – légy nagyon elővigyázatos. Elérkezett ugyanis az idő, amikor másképp kell, hogy imádkozz, mint korábban.

Az orvosok azon vannak, hogy szervezetedet az gyógyulás útjára tereljék. Szervezeted pedig ellenkezik, és azon van, hogy az orvosok szemeláttára összeomoljon. Mindez nem ezért történik, mert rosszak az orvosok. Egyszerűen csak elérkezett az idő, amikor másképp kell, hogy imádkozz, mint korábban.

Amikor azok a kapcsolatok, amelyek életed mindennapi munkaritmusát tartják fenn, nagyon feszültek, és a vezetőség állandóan elégedetlen veled, noha, semmiben sem vagy jobban vétkes, mint általában, ne tegyél fel felesleges kérdéseket. Egyszerűen csak elérkezett az idő, amikor másképp kell, hogy imádkozz, mint korábban.

Rövid az élet. És ebben a kérdésben már senki sem segít rajtad. Itt az idő. Megtenni mindent, amit Istennek és embernek ígértél. Itt az idő! Először alázkodj meg, és sirasd meg bűneidet, majd félelem nélkül kezdj el imádkozni.

Elérkezett az idő, hogy úgy imádkozz, ahogyan azt már korábban gondolataidban megígérted Istennek. Úgy, ahogyan képes vagy. De úgy, ahogyan korábban még sohasem imádkoztál!

 

Reklámok
Explore posts in the same categories: Írások

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: