Házad ékessége


Sokan és sokszor kérik, hogy a zarándoklatokról szóló beszámolót, ha lehet, több illusztráció kísérje. Sajnos ez sokszor az idő, vagy technikai okok miatt nem mindig történhet meg, maradéktalanul. Minden bizonnyal, érdemes megnézni, ha csak így, képeken is pl. a Kárpátokban lévő monostorokat. Noha nem is mindent, hiszen a legutóbbi információim szerint, nem kevesebb, mint negyven ortodox monostor van a Kárpátokban.

A napokban bemutatásra került egy képgaléria, egyik ortodox szerveren, amely éppen ezekről a monostorokról készített képriportot. Bizonyára, több dolgot is szolgál ez a riport most itt, nálunk. Elsősorban, szívet melengető újra látni azokat a helyeket, ahol már többször, vagy csupán csak egyszer jártam, látni ismerős atyák, nővérek, szerzetesek fotóit. Aztán hiánypótló feladata is van, hiszen ami eddig nem kerültt bemutatásra képekben, az most itt látható. Harmadjára pedig, aki még soha nem látta egyiket sem, és érdeklődik irántuk, akkor most annak is lehetősége van megtekinteni ezeket.

Nos, kellemes utazást kívánok minden kedves érdelkődőnek a Kárpátok monostorainak látogatása során. A galéria ITT látható.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Zarándoklatok emlékei

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: