Köszönetnyilvánítás


Őszinte hálánkat fejezzük ki mindazok irányában, akik az elmúlt időszak nehéz pillanataiban, lehetőségükhöz mérten, igyekeztek segítséget nyújtani Szent Mózes hajlékának. Ebben a szent időszakban, amikor a mi Urunk és Istenünk test szerinti születését ünnepeljük, nagy megpróbáltatásoknak volt kitéve a szent hajlék. Azonban a jószándékú emberek összefogásának köszönhetően, méltó módon tarthatunk ismét ünnepet a pusztulástól megmentett szent hajlékban. Noha még sok munkára és áldozatkészségre van szükség az elkövetkezendő időszakban, mégis, a legfontosabb munkát sikerült elvégezni. Sikeresen befejeződött a tetőcsere és a templomban beszakadt födém is, noha ugyan átmeneti megoldással, de ki lett javítva és így újra megkezdődhet a rendszeres istentisztelet.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a debreceni ortodox Egyházközségnek, ahol annak ellenére, hogy maguk sem bővelkednek az anyagi javakban, erejükhöz mértem gyűjtést szerveztek Szent Mózes hajlékának megsegítésére.

A további munkálatokra a nyár folyamán kerül majd sor, amit természetesen befolyásol majd a szent hajlék anyagi helyzete. Azonban nagy örömünkre szolgál, hogy az elkövetkezendő napokban méltóképp tudunk mi is ünnepelni.

Isten bőségesen kiáradó kegyelmét kívánjuk minden kedves támogatónk, valamint Szent Mózes hajlékának személyes és virtuális látogatói számára. Szeretettel várunk minden kedves hívőt és érdeklődőt a karácsonyi liturgiára, – január 7. reggel 08.00 óra – amely a részben megújult hajlék  ünnepélye is.

Az ünnep jellegzetes köszöntésével kívánunk áldott ünnepet mindazok számára, akik most ünneplik Krisztus születését, valamint Isten békéjét minden jószándékú ember számára:

KRISZTUS SZÜLETIK – DICSŐÍTSÉTEK!


a régi és az új:


még több kép

Reklámok
Explore posts in the same categories: Szent Mózes hajlékának hírei

2 hozzászólás - “Köszönetnyilvánítás”

  1. Rustik Says:

    Akkurat k Prazdniku, batushka 🙂
    Nu eto ogromnaja radost.

  2. -Sf- Says:

    Да, Брате, акурат к празднику. Ето радость с Божией помощи. С праздником Тебя!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: